Lodër Për Fëmijë Televizor 23×23 Cm

12.99

Out of stock

SKU: 1200730 Category:

Përshkrim

Një projektor i ndritshëm në formën e një TV me përfaqësime të animuara të Kafshëve me ngjyra të ndritshme dhe muzikë të butë ninullë. Ka një buton On / Off dhe një dorezë praktike.
Gjinia Djalë Vajzë
Materiali Plastikë
Mosha e sugjeruar 6 muaj e sipër
Dimensionet e paketimit 25x7x27 cm