Lojë Formuese Tulla Shumëngjyrëshe 48 Copë

5.99

Out of stock

SKU: 1198439 Category:

Përshkrim

Tabela e kullës Tublin. Paketa përmban 48 tulla shumëngjyrëshe, zare dhe udhëzime. Për 1-4 lojtarë.
Mosha e sugjeruar 6 vjeç e lart
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Dimensionet e paketimit 9×8.5×28 cm