Loje Për Fëmije Pinguin Me Bateri 4 Copë

9.99

In stock

SKU: 1103300 Category:

Përshkrim

Pinguinët bëjnë ski të lumtur, ngjiten në shkallët lëvizëse ku tinguj të këndshëm dalin dhe më pas rrëshqasin poshtë si skiatorë.
Funksionon në 2 bateri AA 1.5 V (R6 / AA) (nuk përfshihen).
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.