Loja “Çfarë Jam Unë” Syze Me Tabelë Dhe Lapustil 6 Copë

1.29

In stock

SKU: 1185845 Category:

Përshkrim

Lojë ‘Çfarë Jam’ dhe përpiquni të merrni me mend nga përshkrimet dhe të dhënat se çfarë thotë kartela që vishni me syzet tuaja. A do ta merrni me mend saktë?
Paketa përmban 6 palë syze me kornizë dhe 1 stilolaps me gomë që fshin bojën
Dimensionet e paketës 15.5×23.5 cm