Lugë Pirun Thikë Druri & Pecetë Të Paketuara 8 Copë

1.29

Out of stock

SKU: 1201087 Category:

Përshkrim

Paketimi përmban set 8 cop në paketim individual letre dhe secila përmban një pirun, thikë dhe lugë 16 cm materiali miqësor për mjedisin dhe së bashku një pecetë të bardhë 2 fletë 30×30 cm.
8 copë