Lugë Plastikë Transparente 15x8x4 Cm

0.99

Out of stock

SKU: 1191362 Category:

Përshkrim

Lugë plastike transparente me dorezë ergonomike. Asistent i vlefshëm në gatim dhe ëmbëltore.
Ngjyra Transparente
Materiali Plastikë
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 15x8x4 cm