Lule Krishtlindje Silver Me Xixa 18 Cm

0.39

In stock

SKU: 1145560 Category:

Përshkrim

Lule e Krishtlindjeve me shkëlqim argjendi.
Kombinoni të njëjtat ose ngjyra të ndryshme në një vazo për një prekje të ndritshme festive të dekorimit dhe dekorimit të Krishtlindjeve!
Ngjyra Argjendi
*KUJDES! Mbajeni larg fëmijëve.
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 9x4x18 cm