Lule Krishtlindje Silver Me Xixa 18 Cm

0.49

In stock

SKU: 1145562 Category:

Përshkrim

Lule e Krishtlindjeve me shkëlqim argjendi.
Kombinoni të njëjtat ose ngjyra të ndryshme në një vazo për një prekje të ndritshme festive të dekorimit dhe dekorimit të Krishtlindjeve!
Ngjyra Argjendi