Lule Krishtlindjesh Dekorative Silver 19 Cm

1.29

Out of stock

SKU: 1085641 Category:

Përshkrim

Lule e Krishtlindjeve Aleksandrinë me kërcell të shkurtër, argjend me dizajn të stampuar, xixa dhe shkëlqim.
Kombinoni ngjyrat e njëjta ose të ndryshme në degët e pemës për një prekje të ndritshme festive të dekorimit dhe dekorimit të Krishtlindjeve!
Ngjyra Argjendi
Materiali i produktit Poliestër