Fruta Të Thata Aromatike Piperi Dhe Vanilje Për Dekor 120 Gr

2.49

In stock

SKU: 1186302 Category:

Përshkrim

Dekoruese, Lule Të Zeza, Gri Me Aromë Vanilje Dhe Piper Të Zi.
Pesha E Paketës 120 G
Përshtatshmëria E Moshës *Kujdes! Jo I Përshtatshëm Për Fëmijët Nën 14 Vjeç
Dimensionet E Paketës 12x7x23 Cm