Lule Krishtlindje Gold Me Xixa & Topa Të Kuq 16 Cm

0.79

Out of stock

SKU: 1133901 Category:

Përshkrim

Lule e artë e Krishtlindjeve me detaje të kuqe.
Kombinoni të njëjtat ose ngjyra të ndryshme në një vazo për një prekje të ndritshme festive të dekorimit dhe dekorimit të Krishtlindjeve!
Ngjyra Ari