Lule Krishtlindje E Kuqe Me Xixa 18 Cm

0.59

In stock

SKU: 1145561 Category:

Përshkrim

Lule e Krishtlindjeve në të kuqe me gjethe të gjera me shkëlqim.
Kombinoni të njëjtat ose ngjyra të ndryshme në një vazo për një prekje të ndritshme festive të dekorimit dhe dekorimit të Krishtlindjeve!
Ngjyra E kuqe