Lule Dekoruese Orkide Lejla E Gjatë 85 Cm

3.49

In stock

SKU: 1188887 Category:

Përshkrim

Lule Dekorative Me Kërcell Të Gjatë, Lule Orkide Lejla.
Kombinoni Modele Dhe Madhësi Të Ndryshme Për Të Dekoruar Çdo Cep Të Shtëpisë!
Ngjyra Lejla
Materiali I Produktit Plastike