Magnet Të Rrumbullaket Rozë 2.5 Cm 6Cp

1.99

In stock

SKU: 1183881 Category:

Description

Magnet tavoline, të rrumbullakëta me sipërfaqe qelqi të bardhë rozë dhe mesazhe. Asistentë të vlefshëm në organizimin e zyrës tuaj.
Diametri: 2.5 cm.
Materiali: Xham – Metal.
Ngjyra Rozë
Materiali i produktit Xhami Metal