Makinë Llogaritëse “Urban” Gri Me 8 Shifra

3.49

Out of stock

SKU: 1022890 Category:

Përshkrim

Llogaritësi me panel diellor të integruar që zgjat jetëgjatësinë e baterisë me rrezet e diellit, ekran të madh LCD të lehtë për t’u lexuar, memorie me 4 funksione dhe mbyllje automatike. Funksionon me 1 bateri të tipit LR1130 (përfshirë). Përmban udhëzime.
Gjatësia x Gjerësia: 9.5×13 cm
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.