Makine Llogaritëse Shkencore “Urban”

3.99

Out of stock

SKU: 1033821 Category:

Përshkrim

makinë llogaritëse shkencore “URBAN” me 224 funksione, 10 shifra, ekran me 2 rreshta dhe bazë mbrojtëse rasti të zi ideal për llogaritjet matematikore, trigonometrinë, statistikat, matematikën kompjuterike dhe funksionet algjebrike, të mundësuar nga një bateri LR44 (përfshirë)