Marker “Faber -Castell” Me Ngjyra Textline 4 Copë

2.99

In stock

SKU: 1107089 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 4 shënues të theksuar “FABER-CASTELL” që mund të rimbushen, në të verdhë, rozë, blu dhe jeshile.
Ngjyra E verdhë blu e gjelbër rozë
Seti i markës Faber Castell
4 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.