Marker ”Permanent” Mini 2 Të Zinj. 1 Blu & 1 I Kuq 17 Mm

0.99

In stock

SKU: 1033803 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 2 marker t zi, 1 blu dhe 1 marker të kuq me majë të rrumbullakët. Ata thahen shpejt, janë të përshtatshme për metal, qelq, plastikë, fletë metalike dhe. Boja e përhershme me intensitet të lartë është pothuajse pa erë.
Ngjyra Blu e kuqe e zezë
4 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç