Marker I Zi “Staedtler” 1 Copë

1.49

Out of stock

SKU: 1036866 Category:

Përshkrim

Shënues i qëndrueshëm “STAEDTLER”, në të zezë, me hundë të rrumbullakët, i cili mund të rimbushet. I papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj dritës, thahet shpejt, i përshtatshëm për metal, qelq, plastikë, letër alumini dhe film. Boja e përhershme me intensitet të lartë është pothuajse pa erë.
Ngjyra E zezë
Seti i markës Staedtler
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.