Marker Nënvizimi “Bic” Me Ngjyra 4 Copë

1.49

In stock

SKU: 1041963 Category:

Përshkrim

Nënvizoni shënjuesit me majë të sheshtë 1,6 mm & 3,3 mm. Ata kanë një kapje të rehatshme dhe nëse lihen pa kapak deri në 8 orë nuk do të thahen. Paketa përmban ngjyrat rozë, blu, jeshile dhe një dhuratë për shënuesin e verdhë.
Ngjyra Dritë Blu e Verdha Jeshile Rozë
Materiali i produktit Plastike
4 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.