Marker Me Ngjyra Të Holle “Washable Little President ” 12 Copë

0.99

In stock

SKU: 1079799 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 12 shënues të hollë që mund të Fshihen, me ngjyra të ndryshme, me një majë të gjerë dhe një kapak të ajrosur.
Gjinia Djalë vajze
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.