Maskë Noti Silikoni Transparente Rozë Për Mosha Mbi 14 Vjeç

4.99

Out of stock

SKU: 1152975 Category:

Përshkrim

Maskë dielli për moshat 14 vjeç e lart, me dizajn të veçantë për aplikim komod, shikim më të mirë në ujë dhe fushë më të madhe vizioni.
Ka një lente të trajtuar që nuk është e përshtatshme për përdorim në pishinë ose në thellësi të mëdha, kontur i brendshëm maske silikoni në mënyrë që të mos shtypë në fytyrë dhe rrip të rregullueshëm për një përshtatje të rehatshme.
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 14 vjeç.