Syze Noti Të Zeza & Tub Zhytje Për Të Rritur

7.99

Out of stock

SKU: 1178295 Category:

Përshkrim

Maskë plazhi me kornizë koke dhe rrip gome dhe PVC dhe lente sigurie. Ventilimi ka një gojë të butë dhe fleksibël
Mosha e rekomanduar 16 vjeç e lart