Mbajtëse Qiriri Metalike E Rrumbullakët Me 3 Këmbë 10×6 Cm

1.49

In stock

SKU: 1029093 Category:

Përshkrim

Baza Mbajtëse Për Qirinj E Zezë Metalike, Me Këmbë Të Vogla E Rrumbullakët.
Vendosni Qirinj Dhe Drita Sipër Për Një Dekorim Të Veçantë.
Ngjyra E Zezë
Materiali I Produktit Metalike
Diametri X Lartësia 10×6 Cm