Mbajtëse Vaji Aromatik Qeramike Jeshile Në Formë Elefanti 11x6x9.5 Cm

1.49

Out of stock

SKU: 1171824 Category:

Përshkrim

Mbajtëse Dekorative E Vajit, Qeramike Jeshile E Ndritshme Me Dizajn Elefanti. Vendosni Vajin Aromatik Sipas Dëshirës Tuaj Në Krye Dhe Një Dritë Caji Në Fund. Me Temperaturën Vaji Do Të Lëshojë Aromën E Tij Dhe Do Të Përhapet Në Hapësirë.
Ngjyra E Gjelbër E Ndritshme
Materiali Qeramike
Gjatësia X Gjerësia X Lartësia 11x6x9.5 Cm