Mbajtëse Telefoni Për Makinë

2.99

In stock

SKU: 1188050 Category:

Përshkrim

Qëndrim për celularin për veturën me kyçje automatike, instalim të lehtë në kanalin e ajrit dhe heqje të lehtë të celularit me njërën dorë. Mbështet shumicën e celularëve me gjerësi nga 57 mm në 83 mm.
Ngjyra Argjendi
Materiali Metalike
Dimensionet e paketës 8.5x5x14 cm