Karikues Wireless Për Makine

5.99

Out of stock

SKU: 1188049 Category:

Përshkrim

Baza celulare me karikues wireless dhe identifikim automatik. Me fuqi dalëse 10W, 7.5W, 5W, distancë transmetimi 1-8 cm dhe ndërfaqe karikimi tip C. Paketa përmban prizën, kabllon e tipit C, bazën bazë dhe udhëzimet.
Ngjyra Argjendi
Materiali Metalike
Dimensionet e paketës 9.5x6x14.5 cm