Mbulesë Divani E Butë Kafe 130×160 Cm

4.99

Out of stock

SKU: 1142004 Category:

Përshkrim

Mbulesë Kafe Dekorative Me Një Thekë Të Gjerë Si Një Lule. Jashtëzakonisht E Butë Në Prekje Dhe Një Aksesor I Nevojshëm Ngrohtësie.
Ngjyra Kafe
Materiali Poliestër
Gjatësia X Gjerësia 130×170 Cm