Dekorim Peme “Merry Christmas” E Kuqe Me Xixa 13 Cm

0.49

Out of stock

SKU: 1120401 Category:

Përshkrim

Mesazhi i zbukurimit të pemës së Krishtlindjes “Gëzuar Krishtlindjet” i kuq me shkëlqim.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E kuqe
Materiali i produktit Plastike
Gjatësia x Gjerësia 13×9 cm