Mini Freskuese Për Celularë Micro Usb

0.99

Out of stock

SKU: 1141528 Category:

Përshkrim

Mini ventilator për celular, i vogël dhe i lehtë për t’u përdorur. Lidheni atë në portën USB. Është i lëvizshëm, mund ta merrni me vete kudo.