Prehëse Lapsash Në Formë Dhembi 2 Copë

0.39

In stock

SKU: 1184272 Category:

Përshkrim

prehës shkolle për vajzë në formë dhëmbi dhe në ngjyrë rozë dhe bojëqielli.
Gjinia Vajze
Ngjyra bojëqielli rozë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 2.5×2.5×4 cm