Prehëse Lapsash “Stabilo” Me Kuti 1 Copë

1.29

In stock

SKU: 1040942 Category:

Përshkrim

Një prehëse plastik “STABILO” në të zezë dhe të kuqe.
Ngjyra E zeza e kuqe
1 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.