Mushama Shiu E Verdhë Neon Për Të Rritur

1.99

Out of stock

SKU: 1187030 Category:

Përshkrim

mushama me kapuç të papërshkueshëm nga uji. i lehtë dhe i ripërdorshëm.ideale për raste urgjente, sporte ose udhëtime. Përmban një qese praktike për ruajtje.
Materiali: PVC