Fener Metalik I Varur Dizajn Bronz Me Qiri Led Me Bateri 13×27 Cm

6.99

Out of stock

SKU: 1186528 Category:

Përshkrim

Fener Dekorimi Veror, Bronzi Me Dritare Të Kryqëzuara Dhe Qiri Të Bardhë Led Me Butonin On / Off Dhe Dritë Të Bardhë Të Ngrohtë. Punon Me 3 Bateri Aaa (Nuk Përfshihen).
Ngjyra Bronzi
Materiali Plastike
Gjatësia X Gjerësia X Lartësia 13x13x27 Cm.