Ngjitëse Muri Dekorative Trëndafila Lule 32×59 Cm

1.49

Out of stock

SKU: 1190241 Category:

Përshkrim

Ngjitëse Dekorative Të Murit, Trëndafila Dhe Flutura Shumëngjyrëshe Të Ylbertë Në Madhësi Të Ndryshme. Ideale Për Të Dekoruar Një Mur, Gotë Ose Pasqyrë.
Paralajmërim: Mundësia E Heqjes Së Bojës Kur Hiqni Murin. Produkti Është Vetëm Për Përdorim Dekorativ. Mbajeni Larg Fëmijëve.
Përshtatshmëria E Moshës Mbajeni Larg Fëmijëve
Gjatësia X Gjerësia 32×59 Cm