Ngjitëse Muri Dekoruese Pasqyra Rrethore 7 Copë

1.99

Out of stock

SKU: 1135705 Category:

Përshkrim

Pasqyra Dekorative Akrilike Vetë Ngjitëse. Të Rrumbullakosura Në Madhësi Të Ndryshme Me Sipërfaqe Vetë Ngjitëse Në Anën E Pasme, Ato Përshtaten Lehtësisht Me Pikat Që Dëshironi Dhe Plotësojnë Dekorimin E Shtëpisë.
Paralajmërim: Mundësia E Heqjes Së Bojës Kur Hiqni Murin. Produkti Është Vetëm Për Përdorim Dekorativ. Mbajeni Larg Fëmijëve.
Copa 7 Copë