Ngjitës Me Xixa “Uhu” 10 Ml 6 Copë

2.99

In stock

SKU: 1043809 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 6 ngjitës me shkëlqimi “UHU”, 1 ari, 1 argjendi, 1 e kuqe, 1 jeshile, 1 blu dhe 1 vjollcë, prej 10ml.
Ngjyra Shumëngjyrësh
Seti i markës UHU
6 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.