Ngjitëse Muri Dekorative Dreamcatcher 32×50 Cm

2.49

Out of stock

SKU: 1190250 Category:

Përshkrim

Ngjitëse Dekorative Në Mur Me Kurthin E Ëndrrave Dhe Mesazhin “Ëndrrat Realizohen”.
Paralajmërim: Mundësia E Heqjes Së Bojës Kur Hiqni Murin. Produkti Është Vetëm Për Përdorim Dekorativ. Mbajeni Larg Fëmijëve.
Ngjyra Shumëngjyrëshe
Materiali I Produktit Plastike
*Kujdes! Jo I Përshtatshëm Për Fëmijët Nën 3 Vjeç
Gjatësia X Gjerësia 50×32 Cm