Orë Muri E Bardhë Gold Vintage Me Trëndafil 30 Cm

5.99

In stock

SKU: 1172802 Category:

Përshkrim

Orë Dekorative Muri Me Dizajn Të Cilësisë Së Mirë, Kornizë Të Bardhë Të Pastruar Me Ar Dhe Numra Të Mëdhenj Latin. Punon Me 1 Bateri Aa (Nuk Përfshihet).
Ngjyra Ari
Materiali Qelqi Plastik
Diametri X Lartësia 30×5 Cm