Orë Muri Dizajn Vintage Me Lule 34 Cm

5.99

In stock

SKU: 1177890 Category:

Përshkrim

Orë Muri Me Dizajn Enë Me Lule Dhe Livando.
Punon Me 1 Bateri Të Tipit Aa (Nuk Përfshihet)
Diametri Lartësia: 33.8×2 Cm
Materiali: Mdf.