Penela & Mbajtëse Boje Ovale Set 13 Copë

2.99

In stock

SKU: 1072167 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 12 penela druri nga flokët natyralë, me madhësi nga nr. 1 deri nr. 12 dhe 1 paletë ovale prej druri, me dimensione 24×30 cm
Gjinia Djalë vajze
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.