Papagall Për Fëmije Me Bateri Dhe Zë

6.99

Out of stock

SKU: 1134824 Category:

Përshkrim

Lojë mekanike papagalli me 2 funksione: Në të parën ai përsërit atë që i thoni duke ndryshuar zërin tuaj. Në sekondën ai përsërit atë që thua duke ndryshuar zërin tënd, duke shtuar një muzikë në sfond si një DJ me përvojë. Funksionon në 3 bateri AAA 1.5 V (R3 / AAA) (nuk përfshihen).
Gjinia Djalë Vajzë
Ngjyra Shumëngjyrësh
Materiali Poliestër
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 17x19x25 cm