Pasqyre Muri E Bardhë 48×58 Cm

8.99

Out of stock

SKU: 1188854 Category:

Përshkrim

Pasqyrë Muri Dekorative, Me Kornizë Druri Me Modele Ngjyrë Kafe Të Krehur Të Bardhë Dhe Mund Të Vendoset Vertikalisht Ose Horizontalisht.
Ngjyra Kafe E Bardhë
Materiali Dru
Gjatësia X Gjerësia X Lartësia 48x1x58 Cm