Pasqyre Muri Bezhë 30×40 Cm

4.99

In stock

SKU: 1188853 Category:

Përshkrim

Pasqyrë Dekorative E Murit, Me Kornizë Druri Me Ujëra Të Bardhë Dhe Mund Të Instalohet Vertikalisht.
Ngjyrë Kremi
Materiali Dru
Gjatësia X Gjerësia X Lartësia 30×1.5×40 Cm