Pasqyre Muri Kafe 120×30 Cm

12.99

In stock

SKU: 1141834 Category:

Përshkrim

Pasqyrë Dysheme – Derë, Kafe.
Mund Të Varet Në Çdo Derë, Nuk Nevojiten Mjete, Ka Një Lartësi Të Rregullueshme Dhe 2 Grepa.
Gjatësiaxgjërësiaxlartësia: 120x30x1 Cm.
Materiali: Ps – Mdf.