Pastrues Tualeti Blu 3×50 Gr

0.79

In stock

SKU: 1134958 Category:

Përshkrim

Pastrues tualeti që freskon sa herë që shtypni cisternën, thjesht hidheni në cisternë. Heq aromat, papastërtitë dhe njollat ​​gjatë gjithë kohës.
3 copë