Pellush Arushë Bezhë Me Trëndafil Të Kuq 15 Cm

3.99

Out of stock

SKU: 1199668 Category:

Përshkrim

Arushë pelushi i Shën Valentinit arushë pelushi me trëndafil të kuq dhe zemër në njërën nga putrat e saj.
Ngjyra Bezhë
Materiali i produktit Poliestër
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 12x9x15 cm