Peme Druri Dekorative E Varur Me Zile 45 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1185242 Category:

Përshkrim

Pemë dekorative prej druri e varur e Krishtlindjeve me Santa Claus, kon pishe dhe zile të ndryshkur.
Materiali i produktit Dru
Gjatësia x Gjerësia 12.5×45 cm