Pemë Druri Dekorative Vetëngjitëse Me Xixa 5 Cm

0.99

Out of stock

SKU: 1185070 Category:

Përshkrim

Ngjitëset dekorative të Krishtlindjeve, bredh druri në ngjyrë natyrale me shampanjë dhe pemë vezulluese të kuqe.
Ato ngjiten lehtë dhe i japin shkëlqim dekorimit të shtëpisë!
Materiali i produktit Dru
Gjatësia x Gjerësia 4.5×5 cm