Bredhi Vitit Ri E Bardhë Me 540 Degë 1.80 M

39.99

Out of stock

SKU: 1108012 Category:

Përshkrim

Pema e Krishtlindjeve, e bardhë, me gjeth të dendur dhe 540 degë të integruara. Ka një bazë metalike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E bardhë
Diametri x Lartësia 1×1.80 m